Yoghurtglass

Yoghurtglass känns otroligt fräscht och är väldigt enkelt att göra. Den behöver dessutom bara ligga i frysen i 1,5 timme.Antal portioner blir alltså 4.
Ingredienser

500 g naturell yoghurt (tjock)
200 g hallon
1 1/2 dl florsocker

Tips

Hallonen kan bytas ut mot till exempel jordgubbar, svarta vinbär, blåbär eller andra bär.

 

 

Gör så här

1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och ställ in i en bunke i frysen. Det tar ungefär 1,5 timme för glassen att frysa. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Servera i glas med myntablad.

 

Resultatet blir såhär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0